Actueel

Miloninvesteert is nu Capler 🎉

3 minuten om te lezen

Michiel Mutsaerts, 2 November, 2022

Miloninvesteert heet vanaf nu Capler! Deze naamsverandering komt tegelijkertijd met een update van de website, waar wij van één fonds naar een platform doorgroeien. In dit artikel leggen wij uit welke voordelen dit heeft.

 

Milon & Miloninvesteert

 

Milon is een investeringsfonds en met onze digitale onboarding via Miloninvesteert, zijn wij in staat om op een efficiënte manier iedereen toegang te geven tot ons fonds. Met ons investeringsfonds zoeken, selecteren en investeren wij private equity en venture capital fondsen voor onze beleggers. Het is dus daadwerkelijk Milon die investeert.

 

 

 

Maar Milon’s missie is breder

 

Wij willen zoveel mogelijk investeringskansen bereikbaar maken voor een brede doelgroep van beleggers. 

  • Sommige beleggers hebben daarbij de behoefte om zelf keuzes van investeringsfondsen te maken, in plaats van dat Milon dat doet. 
  • En naast Nederlandse private equity en venture capital fondsen zijn er ook nog grotere Europese investeringsfondsen waar beleggers in geïnteresseerd zijn, maar die op dit moment nog niet toegankelijk zijn vanwege hoge investeringsbedragen of het ontbreken van het juiste netwerk bij beleggers.

 

Om ook aan deze behoeftes te kunnen voldoen introduceren wij Capler.

 

 

 

Capler

 

Capler is dé marktplaats voor alternatieve beleggingen in Europa. Hierbij hebben wij grote ambities om verschillende vormen van beleggen aan te kunnen bieden. Ook het eerste Milon fonds (een fund-of-fund) wordt aangeboden via Capler.

 

Via Capler focussen wij ons op alle verschillende alternatieve beleggingen:

  • Private equity
  • Venture capital
  • Hedge fondsen
  • IP/Emissie rechten
  • Infrastructuur, leningen en vastgoed

 

 

 

Wat verandert er voor mij als Milon member?

 

Niks.

 

Member accounts van MilonInvesteert zijn overgezet naar Capler.

Investeerders in het eerste Milon fonds zijn nog steeds investeerder van het Milon fonds, welke onder beheer staat van Milon Management. Het Capler platform valt onder Milon Management en het team is hetzelfde.

 

Je kan nu direct naar www.capler.nl gaan en inloggen met je eigen inloggegevens. Je zult zien dat we het platform hebben geupdate, waarbij wij klaar zijn voor de toekomst. 

 

Andere vragen over de naamswijziging of over het nieuwe platform? Neem gerust contact met ons op.

 

Team Capler

Michiel, Wessel en Jelle

Lees verder

milon

Beleg mee met de
professionals

Beleggen in Private Equity was nog nooit zo gemakkelijk.
Doe meer met je geld en schrijf je nu in.

Meld je gratis aan Log in